Eix Transversal

(Catalunya)

Carretera número C-25 de l’interior de Catalunya.

Posa en comunicació les ciutats de Lleida i Girona, tot travessant les comarques del Segrià, el Pla d’Urgell, l’Urgell, la Segarra, l’Anoia, el Bages, Osona i la Selva, en un recorregut total de 204 km.

La construcció de l’Eix ha suposat una revifalla de les activitats econòmiques i de la mobilitat de les comarques per on passa, a més de connectar tot un seguit de ciutats mitjanes de l’interior de Catalunya, com ara Mollerussa, Cervera, Tàrrega, Calaf, Manresa i Vic.

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s