Moretó i Brugaroles (germans)

Eren fills de Jacint Moretó i Soler.

Carles Moretó i Brugaroles (Vic, Osona, 1721 – Solsona, Solsonès, 1783) Escultor i mestre d’obres. Establert a Solsona, autor del retaule del santuari del Miracle de Riner (1747-58), peça clau del barroc català; del monument de Santa Teresa de Vic (1751), del retaule major de la Pietat, també de Vic (1754-59), i probablement de la capella de la Mare de Déu dels Colls de Sant Llorenç de Morunys, acabada l’any 1784.

Francesc Moretó i Brugaroles  (Sant Joan de les Abadesses, Ripollès, 1720 – 1792)  Imaginaire. Junt amb el seu germà Pere foren continuadors de les obres que el seu pare i el seu oncle Josep Moretó i Soler havien iniciat a Sant Joan de les Abadesses.

Pere Moretó i Brugaroles  (Sant Joan de les Abadesses, Ripollès, 1719 – Catalunya, segle XVIII)  Imaginaire i mestre d’obres.

Un pensament sobre “Moretó i Brugaroles (germans)

  1. Retroenllaç: Moretó i Soler, Josep | Dades de Catalunya

Els comentaris estan tancats.