COOB’92

(Barcelona, 13 març 1987 – 15 setembre 1992)

(Comitè Organitzador Olímpic Barcelona’92)  Consorci format per l’ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el govern central de l’estat i el Comitè Olímpic Espanyol, amb la finalitat l’organització dels Jocs Olímpics de Barcelona.

Constituït d’acord amb la carta olímpica, presidit per l’alcalde de Barcelona Pasqual Maragall i com a conseller delegat Josep Miquel Abad. El seu màxim òrgan de govern fou l’assemblea general formada per més de 100 persones representants de les quatre institucions.

L’organigrama s’establí en divisions o comissions de treball com son: planificació i control, administració i finances, infraestructures, comunicació i imatge, esports, tecnologia, organisme de ràdio i televisió, seguretat, etc.

Mesos després de la cloenda dels Jocs, fou dissolt.

3 pensaments sobre “COOB’92

  1. Retroenllaç: Jocs Paralímpics de Barcelona | Dades de Catalunya

  2. Retroenllaç: Jocs Olímpics de Barcelona | Dades de Catalunya

  3. Retroenllaç: Abad i Silvestre, Josep Miquel | Dades de Catalunya

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s