Joventut, Editorial

(Barcelona, 5 octubre 1923 – )

Editorial fundada per Josep Zendrera i Fecha.

S’ha distingit per la publicació de les sèries de l’oest nord-americà de Zane Grey i J.O. Curwood i de novel·la rosa (Pérez i Pérez, Maria Mercedes Ortoll, Luisa María Linares) i unes col·leccions infantils en català amb grans traductors i il·lustradors.

Des del 1939 ha donat més impuls a l’edició de biografies (Zweig, Ludwig), de llibres sobre muntanyisme i de viatges, a més d’una important producció infantil (sèries Enid Blyton, Tintín, etc), de la qual només una part és en català.

Enllaç: Editorial Joventut

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s