Pallassos Sense Fronteres

(Barcelona, 1993 – )

Organització no governamental d’ajut humanitari. Creada pel pallasso Tortell Poltrona. Aplega pallassos i artistes d’altres rams que, sota el lema “Cap nen sense un somriure”, es desplaçen a les zones afectades per conflictes bèl·lics a fi d’intentar-ne millorar les condicions de vida mitjançant l’art i l’humor. Ha actuat en camps de refugiats d’arreu del món: Bòsnia, Croàcia, Algèria, Kenya, Palestina, Colòmbia, Brasil, etc.

Té delegacions a tot l’estat espanyol i a França, Itàlia, EUA, Canadà, etc. Ha estat declarada d’utilitat pública per l’estat espanyol i ha rebut, entre altres guardons, el Memorial Lluís Companys (1993), la Medalla al mèrit cultural de l’estat de Palestina (1994), el Premi Ciutat de Barcelona (1994) i el Nas d’Or Honorífic del Festival de Pallassos de Cornellà (1996).

Enllaç web: Pallassos Sense Fronteres

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s