Museu Frederic Marès

(Barcelona, 1946 – )

Museu municipal d’escultura. Format amb les col·leccions donades a la ciutat per l’escultor Frederic Marès. Instal·lat a l’ala esquerra del Palau Reial Major, edifici gòtic proper a la catedral de Barcelona, conté una extensa col·lecció d’escultura medieval de la península Ibèrica, única per la seva quantitat i qualitat.

Compta també amb obres, especialment escultures, que van des de l’època preromana fins al segle XX, i l’anomenat Museu sentimental, amb nombroses col·leccions d’arts sumptuàries i d’artesania dels segles XIV a XIX. La remodelació de 1997-99 ha incorporat al centre una sala d’exposicions temporals.

Enllaç web: Museu Frederic Marès

Un pensament sobre “Museu Frederic Marès

  1. Retroenllaç: Santa Clara de Barcelona | Dades de Catalunya

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s