Arxiu Nacional de Catalunya

(Barcelona, 1980)

Dipòsit de documentació històrica. Dependent de la Direcció General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Els fons de l’Administració comprenen documentació de l’Administració de la Generalitat republicana, dels seus precedents i d’organismes dependents; d’organismes, d’empreses o de competències traspassades a l’Administració actual de la Generalitat i documentació procedent de diversos departaments. Els fons històrics s’agrupen en: fons registrals; d’associacions i partits; d’empreses; patrimonials i personals. El 23/abr/1995 s’inaugurà la nova seu, en un edifici dissenyat especialment per a aquesta funció, situat a Sant Cugat del Vallès.

Enllaç web: Arxiu Nacional de Catalunya

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s