Vilaragut (varis)

Arnau de Vilaragut  (Catalunya, segle XIII – País Valencià, segle XIII)  Possible germà de Pere, junt amb el qual foren a la presa de Sueca i de Xàtiva i obtingueren diverses heretats.

Berenguer de Vilaragut  (Catalunya, segle XV)  Poeta. No ha estat identificat segurament amb cap dels nombrosos homònims de la seva família. N’és conegut un fragment poètic reproduït a Lo conhort, de Francesc Ferrer.

Diomedes de Vilaragut  (Catalunya, segle XV – segle XVI)  Marí. Navegà per la Mediterrània per compte de l’orde de l’Hospital.

Guillem de Vilaragut  (Catalunya, segle XII – segle XIII)  Anà a la campanya de Mallorca el 1229. Com a premi als seus serveis, li foren donades 3 jovades de terra al terme a Montuïri.

Jaume de Vilaragut  (Catalunya, segle XIV)  Noble. Fou cortesà del rei Joan I el Caçador.

Joan de Vilaragut  (Hongria ?, segle XI – Catalunya, segle XII)  Noble. Potser descendent de la casa reial d’Hongria. Sembla que degué passar a França i, després d’algunes campanyes guerreres, a Catalunya.

Pere de Vilaragut  (Catalunya, segle XIII)  Possible germà d’Arnau, junt amb el qual foren a la presa de Sueca i de Xàtiva i obtingueren diverses heretats.

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s