Grony (varis)

Francesc Grony  (Barcelona, segle XIV)  Ciutadà. El 1343 fou un dels prohoms que reberen Pere III el Cerimoniós en tornar aquest de Mallorca. L’any següent era un dels delegats de Barcelona a l’assemblea parlamentària celebrada a la ciutat, per decidir la sort de Jaume III de Mallorca.

Pere Grony  (Barcelona, segle XIII)  Ciutadà. A l’assemblea de braços del desembre de 1228 fou un dels qui parlaren en nom de l’estament popular. Oferí tot l’ajut de Barcelona al rei Jaume I de Catalunya, de cara a emprendre la projectada expedició de conquesta de Mallorca.

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s