Cardona, Joana de (vàries)

Joana de Cardona  (Catalunya, segle XIV – segle XV)  Dama. Filla del comte Joan Ramon Folc I de Cardona i de Joana de Villena. Es casà amb el noble Bernat Gilabert de Centelles.

Joana de Cardona  (Catalunya, segle XV)  Dama. Era filla de Joan Ramon de Cardona i néta, per part de mare, del cavaller i historiador Pere Tomic. Es casà, abans del 1481, amb Galceran d’Òdena, cavaller que vivia encara el 1499.

Joana de Cardona  (Catalunya, segle XV)  Dama. Neboda de l’anterior, filla de Joan Ramon Folc II, comte de Cardona i de Prades, i de Joana de Prades. El 1428 es casà amb el comte Arnau Roger IV de Pallars. Fills seus foren el famós Hug Roger III de Pallars i Elionor, que seria comtessa d’Abranches.

Joana de Cardona  (Catalunya, segle XVI)  Dama. Era filla natural del duc Ferran de Cardona. No ha de ser confosa amb la Joana que era filla legítima i hereva del mateix duc.

Joana de Cardona  (Catalunya, segle XVI)  Filla d’Hug de Cardona, membre desposseït de la branca dels Cardona de Bellpuig, i d’una filla del comte de Pallars. Es casà amb Pere Joan d’Erill, descendent del Joan Roger d’Eriil assassinat, en 1463. Essent Joana filla única, s’extingiria amb ella aquesta línia del cognom Cardona.

Joana de Cardona  (Catalunya, segle XVI – segle XVII)  Dama. Era filla de Joana Folc de Cardona i de Diego Fernández de Córdoba. Es casà amb el seu parent llunyà Anton de Cardona, duc de Sessa, pertanyent a la branca cardonina de Bellpuig.

4 pensaments sobre “Cardona, Joana de (vàries)

  1. Retroenllaç: Arnau Roger IV de Pallars | Dades de Catalunya i dels Països Catalans

  2. Retroenllaç: Erill (varis/es) | Dades de Catalunya

  3. Retroenllaç: Centelles (varis/es) | Dades de Catalunya

  4. Retroenllaç: Cardona (varis) | Dades de Catalunya

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s