Anglesola, Pere d’ (varis)

Pere I d’Anglesola  (Catalunya, segle XII – 1210)  Senyor de Miralcamp i de Mollerussa. Fill de Bernat I d’Anglesola. Fundà la branca dels senyors de Miralcamp i de Mollerussa. Apareix entre els nobles convocats a les corts de 1198. Fou el pare de Pere II i de Berenguer I d’Anglesola.

Pere II d’Anglesola  (Catalunya, segle XII – 1250)  Fill de Pere I d’Anglesola. Participà en la conquesta de València al davant d’una host i obtingué en el repartiment del regne molts béns a Albaida, per a ell i per als seus homes; fou enterrat a Poblet.

Pere d’Anglesola  (Catalunya, segle XIII)  Noble. Participà a la conquesta del regne de València. Jaume I el Conqueridor li féu algunes donacions a Albaida, Rugat i Carbonera, com a premi dels seus serveis.

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s