Ausa, Editorial

(Sabadell, Vallès Occidental, 1983 – )

Editorial fundada per Albert Estrada i Vilarrasa. S’ha orientat, d’una banda, cap a un vessant científic basat, principalment, en la publicació de les revistes “Aula Orientalis” -dedicada a temes de recerca orientalista- que és distribuïda a 500 universitats de tot el món, i “Ars Praestorica” sobre pintura rupestre en el món.

D’altra banda, l’editorial manté un vessant artístic basat, sobretot, en la reedició facsímil de revistes significatives en la història de la cultura catalana (“Cuca Fera”, “Pel & Ploma”, “Revista de Catalunya”, etc) i en la publicació de l’obra d’artistes catalans.

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s