Cruïlles de Santa Pau (varis)

Galceran-Miquel de Cruïlles de Santa Pau i de Barutell  (Catalunya, segle XVI – vers 1570)  Baró de Castellfollit i de Mosset. Fou el successor de Guerau Joan de Cruïlles i de Santa Pau, i fou succeït per Guerau de Cruïlles de Santa Pau i de Cabrera.

Guerau de Cruïlles de Santa Pau i de Cruïlles  (Catalunya, segle XVI – després 1611)  Comte de Montagut i baró de Llagostera. Fou el successor de Guerau de Cruïlles de Santa Pau i de Cabrera, i fou succeït per Hug de Cruïlles de Santa Pau i de Cruïlles.

Hug de Cruïlles de Santa Pau i de Cruïlles  (Catalunya, segle XVI – 1625)  Noble. Comte de Montagut i baró de Llagostera. Germà i successor de Guerau. A la seva mort fou succeït per Galceran de Cruïlles de Santa Pau i de Vila-seca.

Galceran de Cruïlles de Santa Pau i de Vila-seca  (Catalunya, segle XVII – vers 1701)  Noble. Comte de Montagut i baró de Llagostera. Fou el successor d’Hug de Cruïlles de Santa Pau i de Cruïlles. Morí sense fills, i féu hereva la seva muller, que transmeté els béns als Margarit, els quals es cognomenaren també Cruïlles de Santa Pau i s’intitularen comtes de Montagut.

Un pensament sobre “Cruïlles de Santa Pau (varis)

  1. Retroenllaç: Cruïlles i de Blanes, Bernat de | Dades de Catalunya

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s