Sorelló, Miquel

(Barcelona, vers 1700 – Roma, Itàlia, 1756)

Gravador. Es formà a Barcelona, on practicà el gravat al boix i a l’acer. Vers el 1724 s’establí a Roma i fou deixeble de Trey. L’any 1739 residia novament a Barcelona, i entre el 1750 i el 1754 a Florència. De retorn a Roma, fou nomenat gravador oficial del Vaticà.

És autor de nombrosos retrats i d’una sèrie de gravats que reprodueixen les pintures trobades a Herculà i que foren publicats en tres volums (Roma, 1757-61). També és autor d’una estampa de la Mare de Déu de Montserrat voltada per l’Escolania.

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s