Serra i Abella (germans)

Els germans Antoni, Enric i Josep eren fills d’Antoni Serra i Fiter

Antoni Serra i Abella  (Barcelona, 1905 – l’Hospitalet de Llobregat, Barcelonès, 1985)  Ceramista. Junt amb els seus germans han continuat l’obra del taller patern en un sentit més modern i han treballat en obres aplicades a l’arquitectura, especialment en col·laboració amb l’arquitecte Lluís Bonet i Garí.

Josep Serra i Abella  (Barcelona, 10 novembre 1906 – Cornellà de Llobregat, Baix Llobregat, juliol 1989)  Ceramista i pintor. Estudià a l’Escola Superior de Bells Oficis. Ha treballat sempre amb els seus germans, amb els quals ha exposat i ha compartit els premis. Fou el pare de Jordi Serra i Moragas.

Enric Serra i Abella  (Barcelona, 1 març 1908 – Collbató, Baix Llobregat, 1986)  Ceramista. Treballà molts anys amb els seus germans. N’ha compartit els èxits i les distincions. Tenia el seu obrador a l’Hospitalet de Llobregat i després a Collbató.

2 pensaments sobre “Serra i Abella (germans)

  1. Retroenllaç: Serra i Moragas, Jordi | Dades de Catalunya

  2. Retroenllaç: Serra i Fiter, Antoni | Dades de Catalunya

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s