Tarrés i Rabassa, Enriqueta

(Barcelona, 17 març 1934 – )

Soprano. Estudià al Conservatori Municipal de Barcelona amb Concepció Callao. Guanyà un premi de cant de l’ajuntament de Barcelona i el Grand Prix International de Chant de Tolosa. Amplià els seus coneixements a Itàlia amb Mercè Llopart i debutà al Liceu l’any 1957 amb l’òpera Faust, on ha cantat sovint.

Ha estat membre de diverses companyies estables de teatres d’òpera europees, i ha actuat com a cantant invitada als teatres i festivals més importants del món. L’any 1986 estrenà al Liceu l’òpera Edipus et Iocaste de Josep Soler.

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s