Solans i Huguet, Joan Antoni

(Barcelona, 15 octubre 1941 – Calella de Palafrugell, Baix Empordà, 2 setembre 2019)

Arquitecte i urbanista. Des del 1980 fins al 1997 fou director general d’urbanisme del departament de política territorial i obres públiques de la Generalitat de Catalunya, i a partir del 1997 fins al 2000 fou director general d’ordenació del territori i urbanisme del mateix departament.

Professor associat de dret administratiu de la Universitat Pompeu Fabra des del 2005, des d’on ha confegit el Programa d’Actuació Urbanística Municipal de Vic (2004) i el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Puigcerdà (2005).

És coautor del llibre Gaudí 2002. Miscel·lània i membre de l’Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi (2004), membre d’honor de l’Agrupació Catalana de Tècnics Urbanistes i membre de l’Institut d’Estudis Catalans.

El 2003 rebé la Creu de Sant Jordi i el 2004 li fou atorgada la insígnia de cavaller de la Legió d’Honor francesa.

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s