Partal i Montesinos, Vicent

(Bétera, Camp de Túria, 28 novembre 1960 – )

Periodista. Cofundador del setmanari “El Temps” el 1984, treballà al “Diari de Barcelona” i a Televisió Espanyola, on s’especialitzà en temes de política internacional. El 1995, juntament amb Assumpta Maresma, fundà Vilaweb, primer directori web en llengua catalana, que després es transformà el diari electrònic.

Ha publicat monografies sobre l’OTAN i sobre els nacionalismes de l’antiga Unió Soviètica. Ha estat guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona de periodisme (1999) i amb el Premi Nacional d’Internet de la Generalitat de Catalunya (2000). Col·laborador habitual de diferents tertúlies radiofòniques i, en l’àmbit acadèmic, membre del Centre Europeu de Periodisme, amb seu a Maastricht.

Un pensament sobre “Partal i Montesinos, Vicent

  1. Retroenllaç: VilaWeb | Dades de Catalunya

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s