Cardona, Violant de (vàries)

Violant de Cardona  (Catalunya, segle XV – 1490)  Dama. És esmentada com a filla del comte de Prades i Cardona Joan Ramon Folc II de Cardona i de Joana de Prades. A la seva mort deixava hereu el seu nebot Joan Ramon Folc IV, comte de Cardona i conestable d’Aragó.

Cardona, Violant de  (Catalunya, segle XV – Rosselló ?, segle XV)  Filla de Joan Ramon Folc I de Cardona i de Joana de Villena. Es casà amb el poderós noble rossellonès Felip Albert que, potser per aquesta vinculació amb els Cardona, es convertiria en un dels grans valedors de Joan II a la guerra d’aquest rei contra la Generalitat.

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s