Serra i González, Modest

(Barcelona, 26 juliol 1873 – 28 setembre 1962)

Compositor. Fou professor de piano al Conservatori del Liceu.

És autor de la rondalla lírica La pinteta d’or, d’una Sonata en mi menor per a piano, altres peces per a piano sol i piano i violí, A posta de sol, per a violoncel, i algunes sardanes, com la titulada Somni d’or.

El seu germà fou Pere Serra i Gonzàlez  (Barcelona, 11 juliol 1870 – abril 1934)  Compositor. Fundà l’Orfeó Barcelonès, que dirigí fins al 1910. Fou professor de teoria i solfeig al Conservatori del Liceu. És autor de l’òpera en un acte Las justicias del rey don Pedro, així com de les sarsueles Los autómatas i Un novio a lazo. Publicà alguns llibres didàctics i un Método de piano.

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s