Requesens i de Llorenç (germans)

Berenguer i Pere de Requesens i de Llorenç eren fills de Berenguer de Requesens.

Berenguer de Requesens i de Llorenç  (Tarragona, segle XIV – d 1374)  Inicià la línia d’Altafulla. Ell o el seu pare compraren les senyories d’Altafulla (que havia estat comprada a la corona el 1324) i la Nou, que heretà el seu fill Lluís de Requesens i de Montoliu, germà de Bartomeu.

Pere de Requesens i de Llorenç  (Catalunya, s XIII – d 1344)  Posseí les senyories de Vilallonga, Butsènit, Bellmunt, el Catllar i Puigdelfí; pel fet que aquestes dues darreres haurien estat adquirides o heretades dels Montoliu, algun dels seus descendents emprà el cognom de Montoliu. La seva descendència s’extingí amb les seves besnétes. Vilallonga i Puigdelfí, però, sembla que passaren a una branca de la línia d’Altafulla iniciada per Bartomeu de Requesens i de Montoliu.

3 pensaments sobre “Requesens i de Llorenç (germans)

  1. Retroenllaç: Requesens, Berenguer de (varis) | Dades de Catalunya

  2. Retroenllaç: Requesens i de Montoliu (germans) | Dades de Catalunya

  3. Retroenllaç: Requesens, Berenguer de | Dades de Catalunya

Els comentaris estan tancats.