Sarró i Burbano, Ramon

(Barcelona, 10 novembre 1900 – 17 maig 1993)

Psiquiatre. Cursà els estudis de medicina a Barcelona i els acabà l’any 1923. Es doctorà el 1931. Fou cap clínic de l’Institut Mental de la Santa Creu i de l’Institut Frenopàtic de Sant Boi i director de l’Institut Pere Mata de Reus i del Dispensari Central d’Higiene Mental de Barcelona.

Del 1950 fins a la jubilació fou catedràtic de psiquiatria de la facultat de medicina de Barcelona. Fou president del Primer Congrés Internacional d’Història de la Medicina Catalana (1970). A Viena estigué al costat de Freud i dels seus col·laboradors; ha aprofundit la psicoanàlisi amb criteris antropològics.

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s