Puigbó i Valeri, Josep

(Olot, Garrotxa, 17 febrer 1958 – )

Periodista. Llicenciat en ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. En l’àmbit de l’activitat radiofònica, l’any 1973 entrà a Ràdio Olot, on treballà en diversos programes i serveis informatius. El 1975 fou nomenat cap de programes i informatius de l’emissora, i dissenyà la programació que portà Ràdio Olot a ésser, el 1976, la primera emissora a emetre en català les vint-i-quatre hores.

El 1983 fou soci fundador i primer director de Ràdio Costa Brava, i el 1988 fou nomenat director de Ràdio Olot, càrrec que simultaniejà amb la direcció de Ràdio Costa Brava fins el 1989.

Entre els anys 1991 i 1996 dirigí i presentà diversos programes informatius a Catalunya Ràdio (Catalunya nit, Catalunya vespre i Hora punta). Soci fundador d’Ona Catalana, al jul/1999 en fou nomenat conseller director general i director d’Ona Barcelona.

En l’àmbit televisiu, ha treballat per a TVE-Catalunya com a presentador d’informatius (1989) i per a TVC, a partir del 1990, conduint diversos programes (Telenotícies cap de setmana, Diners, Telenotícies migdia i Àgora).

En altres àmbits, fou soci fundador de l’Escola de Màrqueting i Comunicació de Girona (1993), on fou cap de l’àrea de comunicació audiovisual, i presidí el consell d’administració d’Olot Televisió SL, que posa en marxa el projecte de televisió local a Olot.

Un pensament sobre “Puigbó i Valeri, Josep

  1. Retroenllaç: Ona Catalana | Dades de Catalunya

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s