Picó i Monllor, Sol

(Alcoi, Alcoià, maig 1967 – )

Ballarina i coreògrafa. Graduada en dansa espanyola i clàssica pel conservatori Òscar Esplà d’Alacant, completà la formació a La Fàbrica Espai de Dansa de Barcelona (1986-88), La Ménagerie de Verre de París (1988-89) i el Movement Research de Nova York (1997).

El 1994 creà la seva pròpia companyia Sol Picó. Els seus espectacles de dansa contemporània són originals, iconoclastes i multidisciplinaris (dansa, teatre, òpera, etc.). El 2007 participà en el muntatge col·lectiu Estriptis (amb M. Gas i altres directors).

Ha assessorat La Fura dels Baus en la coreografia d’alguns dels seus espectacles i l’any 2011 rebé el premi Max de les Arts escèniques a la millor coreografia per El ball, adaptació d’un text d’Irene Némirovski dirigida per Sergi Belbel.

Un pensament sobre “Picó i Monllor, Sol

  1. Retroenllaç: Sol Picó, Companyia | Dades de Catalunya

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s