Museu Abelló

(Mollet del Vallès, Vallès Oriental, 29 març 1999 – )

Museu. Obrí les seves portes amb els fons de l’artista i col·leccionista Joan Abelló. Situat en un edifici remodelat que ha conservat la façana modernista, conté un important fons de més de 5.000 obres d’art català dels segles XIX i XX, que Joan Abelló donà a la vila, amb obres de destacats artistes.

També disposa de col·leccions d’escultura romànica i barroca, art asiàtic i africà i objectes d’arts decoratives. Acull un gran fons documental i biogràfic sobre els moviments i els artistes més importants dels últims segles, així com obres del mateix Joan Abelló.

Enllaç web: Museu Abelló

Respondre

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s